Akoestisch plafond van Plameco voor het beste geluidscomfort

Heeft u in uw woonkamer last van een vervelende echo of nagalm? Kies dan voor een akoestisch plafond van Plameco Spanplafonds. Onze plafonds zijn bij uitstek geschikt voor de verbetering van de akoestiek in de door u gewenste ruimte. Doordat er tegenwoordig steeds meer harde materialen worden gebruikt in panden, krijgen we steeds vaker te maken met een storende nagalm. Deze nagalm komt niet alleen van de gladde wanden, maar ook door de plafonds die het geluid terugkaatsen door slechte akoestiek. Onze Plameco Plafonds zijn de oplossing, die zorgen voor maximale geluidsabsorptie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en een vrijblijvende, kosteloze prijsopgave?

Neem contact met ons op

 

Diverse kleuren en stijlen

De primaire functie van een akoestisch plafond is de nagalm in de ruimte te verminderen en de geluidsobsorptie te verhogen. Echter, het plafond moet er natuurlijk ook mooi uitzien en voldoen aan uw wensen. Daarom zijn er diverse stijlen en kleuren mogelijk. Bekijk de impressies van onze plafonds in onder meer de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Plameco Spanplafonds adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze.

Verbetering van akoestiek in specifieke ruimten

Sommige mensen wensen juist wel een akoestiek. Denk hierbij aan vergaderruimten, bioscoopzalen, kinderdagverblijven, maar ook woon- en slaapkamers. Bij hen brengen wij een extra geluidsabsorberend materiaal aan achter het plafond, zodat er maximaal rendement ontstaat voor de geluidsabsorptie in de desbetreffende ruimte.

Akoestisch plafond met Plameco Spanplafonds

Een akoestisch plafond kan in veel gevallen een uitstekende oplossing zijn om de akoestiek in de ruimte te verbeteren. Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuze. Ook de montage en afwerking van uw nieuwe plafond kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij denken met u mee over het lichtplan en enkele andere praktische zaken. Heeft u interesse? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak.