Onze mensen plaatsen ieder Plameco Plafond in 1 dag

Bent u op zoek naar een uniek concept voor een nieuw plafond? Kies dan voor een verlaagd plafond bij Plameco. Van klassiek tot modern kunt u bij Plameco terecht. Ook staan wij bekend om onze uitspraak: een plafond in 1 dag.

Plameco startte in 1982 en vestigde zich in Zaltbommel aan de snelweg A2. De naam Plameco staat voor plafonds met een esthetische constructie. Met de snelle service, maar ook de geroemde kwaliteit van de plafonds, is Plameco uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Ook zijn wij met enige regelmaat te zien geweest bij klusprogramma's zoals Eigen Huis en Tuin en tegenwoordig met eigen commercials op TV.

Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor van alle vestigingen, waar ook de fabricage plaatsvindt van uw verlaagd plafond. Door de regelmatige scholing voor zowel de monteurs als adviseurs krijgt u de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Kies voor een plafond van Plameco Spanplafonds

Als één van de 30 vakbedrijven biedt Plameco Spanplafonds u de keuze uit een groot assortiment van plafonds, inclusief plafondlijsten en inbouwspots. Plameco Spanplafonds bedient de Vallei en de Betuwe. In onze vestiging aan de Ravelijn 18A in Veenendaal vindt u onze showroom, waarin de unieke Plameco Plafonds gemonteerd zijn, inclusief plafondlijsten en inbouwspots.

Onze adviseurs zijn ervaren mensen en allen op en top specialist op het gebied van verlaagde plafonds. Wilt u graag langskomen voor advies, dan is dit natuurlijk mogelijk. Wilt u graag direct een afspraak maken? Bel naar 085 – 13 05 679.