Prijstarieven van onze Plameco Plafonds

De Plameco Plafonds worden op maat gemaakt. De prijs is afhankelijk van de grootte van de ruimte, het gekozen materiaal, de verlichting en de plafondlijsten. Bovendien is de bestaande situatie van invloed op de prijsbepaling.

De adviseur van Plameco neemt vooraf de mogelijkheden en wensen van uw kant door om de exacte prijs te bepalen. Bij u thuis kunnen wij u dan adviseren welk plafond met welke plafondlijsten en verlichting het meest geschikt is voor de ruimte.

Ook geven wij advies voor eventuele aanpassingen van timmerwerkzaamheden, goede en praktische oplossingen van gordijnkoven, balken en hoogteverschillen. Het aanpassen van muren met nieuw stucwerk of spachtelputz behoort tot de mogelijkheden.

Plameco Plafonds duurzaam

Door de duurzaamheid van de Plameco Plafonds geniet u vele jaren van een mooi strak plafond. Indirect bespaart u ook met uw Plameco Plafond. U verliest nauwelijks warmte door de isolerende werkte van het plafond. Wij van Plameco garanderen ook dat er geen scheuren ontstaan.

Wilt u meer informatie opvragen over onze plafonds? Gebruik dan het contactformulier of bel naar het telefoonnummer 085 – 13 05 679.