Een verlaagd plafond van Plameco in de keuken

Plameco’s verlaagde plafond in de keuken

Hierboven heeft u al een mooie impressie kunnen zien van onze verlaagde plafonds in de keuken. U ziet dat er diverse mogelijkheden zijn qua stijlen en kleuren. Een plafond moet namelijk niet alleen functioneel zijn, maar er ook mooi uitzien en voldoen aan uw wensen. Strak, modern, klassiek…het is allemaal mogelijk bij ons. Bovendien denken wij ook met u mee in het lichtplan en kunt u ook zelf uw plafondlijsten kiezen. U profiteert van het gemak dat u bij ons alles direct kunt regelen. Door de duurzaamheid van het gebruikte materiaal geniet u vele jaren van een mooi plafond.

Geniet van de voordelen van onze plafonds

Ideaal is dat het plafond is gemaakt van een zeer hoogwaardige kunststof. Dit, in combinatie met het feit dat het plafond onderhoudsvrij is, maakt dat onze verlaagde plafonds uitstekend toepasbaar zijn in de keuken.

Daarnaast bieden onze plafonds u nog meer voordelen:

  • In √©√©n dag geplaatst: het plafond is in √©√©n dag geplaatst. Aan het einde van de dag is uw keuken weer helemaal schoon en kan het in gebruik worden genomen. De meubels in de keuken kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon blijven staan.
  • Brandveilig: alle typen plafonds van Plameco zijn brandveilig en branden niet zelfstandig. Ze behoren namelijk tot de type B1-brandklasse. Door deze kwalificatie mogen de plafonds van Plameco zelfs gemonteerd worden in zakelijke en openbare ruimten.
  • Vochtbestendig: doordat onze plafonds algen- en schimmelwerend zijn, zijn ze ook uitermate geschikt voor vochtige ruimten.
  • Geluidsabsorberend: onze plafonds zijn perfect voor de verbetering van de akoestiek in de door u gewenste ruimte.

Maak een afspraak of kom langs tijdens onze plafondshow

Bent u ge√Įnteresseerd in een verlaagd plafond voor in uw keuken? Maak dan een afspraak met ons of kom langs tijdens onze openingstijden. Regelmatig verzorgen wij ook plafondshows, waar u natuurlijk ook van harte welkom bent. Samen met u bespreken wij uw wensen en adviseren wij u.