Een verlaagd plafond in de badkamer

Plameco’s verlaagde plafond in de badkamer

Hierboven heeft u al een mooie impressie kunnen zien van onze verlaagde plafonds in de badkamer. Ideaal is natuurlijk dat onze plafonds vochtbestendig zijn. Dit komt, omdat ze algen- en schimmelwerend zijn.

Maar onze plafonds bieden u nog meer voordelen:

  • Hoge kwaliteit: het plafond is gemaakt van een zeer hoogwaardige kunststof. Dit, in combinatie met het feit dat het plafond onderhoudsvrij is, zorgt voor een hoogwaardig product.
  • In √©√©n dag geplaatst: het plafond is in √©√©n dag geplaatst, waardoor uw badkamer aan het einde van de dag weer helemaal schoon is en in gebruik genomen kan worden. Bovendien kunnen de badkamermeubels gewoon blijven staan.
  • Brandveilig: alle typen plafonds van Plameco zijn brandveilig en branden niet zelfstandig. Ze behoren namelijk tot de type B1-brandklasse. Door deze kwalificatie mogen de plafonds van Plameco zelfs gemonteerd worden in zakelijke en openbare ruimten.
  • Geluidsabsorberend: onze plafonds zijn perfect voor de verbetering van de akoestiek in de door u gewenste ruimte.

Diverse kleuren en stijlen

Een plafond moet niet alleen functioneel zijn, maar er ook mooi uitzien en voldoen aan uw wensen. Onze plafonds zijn in diverse kleuren en stijlen beschikbaar. Van strak en modern tot klassiek. Bovendien denken wij ook met u mee in het lichtplan en kunt u ook de gewenste plafondlijsten kiezen. Ideaal om alles onder één dak te hebben. Door de duurzaamheid van het gebruikte materiaal geniet u vele jaren van een mooi plafond.

Maak een afspraak of kom langs tijdens onze plafondshow

Bent u ge√Įnteresseerd in een verlaagd plafond voor in uw badkamer? Maak dan een afspraak met ons of kom langs tijdens onze openingstijden. Regelmatig verzorgen wij ook plafondshows, waar u natuurlijk ook van harte welkom bent. Samen met u bespreken wij uw wensen en adviseren wij u.