Stijlvolle spanplafonds voor elk type ruimte

Wilt u een nieuw plafond laten plaatsen in uw woonkamer, keuken of badkamer? Zijn factoren als hoge kwaliteit en duurzaamheid essentieel voor u? Kies dan voor een stijlvol spanplafond van Plameco Spanplafonds. De diversiteit aan mogelijkheden zorgen ervoor dat u uw gewenste plafond, zoals kleur, sierlijsten en verlichting, helemaal kunt samenstellen, zoals u dat wilt.

Wilt u ook een mooi, stijvol plafond?

Kom langs in onze showroom om onze unieke Plameco Spanplafonds te bekijken.

Maak een afspraak

 

De voordelen van onze spanplafonds

  • Hoge kwaliteit: het plafond is gemaakt van een zeer hoogwaardige kunststof. Door de hoge lichtechtheid is het plafond nagenoeg onderhoudsvrij en de kleur van het plafond blijft altijd behouden.
  • In Ć©Ć©n dag geplaatst: u zit niet dagen in de chaos van gipsplaten en verf. Wij plaatsen uw spanplafond namelijk in Ć©Ć©n dag.
  • Ideale plafond voor vochtige ruimten: onze plafonds zijn de oplossing voor vochtige ruimten, zoals badkamers, sauna's en zwembaden. Onze plafonds absorberen het vocht niet, waardoor algen, schimmels en bacteriĆ«n geen kans maken.
  • Lichtplan samenstellen: waar wilt u verlichting? Waar is het sowieso nodig en waar wilt u details benadrukken? Wij hebben diverse opties voor u om uw plafond te verlichten voor meer sfeer.
  • Alle stijlen zijn mogelijk: maak een keuze uit diverse kleuren, verlichting en patronen. Bovendien kunnen we ook hoogteverschillen creĆ«ren. Daardoor kunt u een bepaald effect realiseren.

Spanplafond

Naast deze voordelen, zijn de plafonds van Plameco Spanplafonds ook brandveilig, milieuvriendelijk en geluidsabsorberend.

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer zien van onze plafonds? Wij nodigen u graag uit om langs te komen in onze showroom, waarin de unieke Plameco Spanplafonds gemonteerd zijn. Wilt u graag direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.