Verlaagd plafond maken met Plameco Spanplafonds

Wilt u een mooi verlaagd plafond maken voor in uw woonkamer, keuken of badkamer? Kies dan voor een verlaagd plafond van Plameco Spanplafonds. Onze plafonds zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Bovendien zijn er diverse toepassingen mogelijk; van modern en strak tot klassiek. Ook zijn er diverse kleuren mogelijk. Bekijk de impressies van onze plafonds in onder meer de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Plameco Spanplafonds adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en een vrijblijvende, kosteloze prijsopgave?

Neem contact met ons op

 

Plafond verlagen met Plameco Spanplafonds - de voordelen

Het plafond verlagen met een Plameco Spanplafond biedt veel voordelen voor u:

  • Hoge kwaliteit: het plafond is gemaakt van een zeer hoogwaardige kunststof. Dit, in combinatie met het feit dat het plafond onderhoudsvrij is, zorgt voor een hoogwaardig product.
  • In één dag geplaatst: het plafond is in één dag geplaatst, waardoor uw kamer aan het einde van de dag weer helemaal schoon is en in gebruik genomen kan worden. Bovendien kunnen de meubels in de kamer gewoon blijven staan.
  • Brandveilig: alle typen plafonds van Plameco zijn brandveilig en branden niet zelfstandig. Ze behoren namelijk tot de type B1-brandklasse. Door deze kwalificatie mogen de plafonds van Plameco zelfs gemonteerd worden in zakelijke en openbare ruimten.
  • Vochtbestendig: doordat onze plafonds algen- en schimmelwerend zijn, zijjn ze ook uitermate geschikt voor vochtige ruimten.
  • Geluidsabsorberend: onze plafonds zijn perfect voor de verbetering van de akoestiek in de door u gewenste ruimte.

Verlaagd plafond maken? Laat het over aan Plameco Spanplafonds

Wilt u een mooi verlaagd plafond maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met ons of kom langs tijdens onze openingstijden. Regelmatig verzorgen wij ook plafondshows, waar u natuurlijk ook van harte welkom bent. Samen met u bespreken wij uw wensen en adviseren wij u. Ook denken wij met u mee over het lichtplan en enkele andere praktische zaken.