De voordelen van onze Plameco Plafonds

Kwaliteit verlaagd plafonds van Plameco

Het plafond van Plameco is door jaren onderzoek en praktijkervaringen ontstaan. Het plafond is gemaakt van een zeer hoogwaardige kunststof. Verder is het plafond nagenoeg onderhoudsvrij, hetgeen komt door de hoge lichtechtheid van het plafond. In combinatie met een zorgvuldige, interne kwaliteitscontrole, staat dit garant voor een hoogwaardig product.

Verlaagd plafond in vochtige ruimten

Plameco biedt met zijn verlaagd plafond ook de oplossing voor vochtige ruimten, zoals badkamers, zwembaden en sauna’s. Alle typen Plameco Plafonds zijn algen- en schimmelwerend. Nare vlekken op uw plafond zijn voorgoed verleden tijd. Met een plafond van Plameco bent u verzekerd van een mooie, veilige omgeving.

Verlichting in verlaagd plafond van Plameco

Licht bepaalt de sfeer in de ruimten. In uw verlaagd plafond verwerken wij uw huidige verlichting, maar natuurlijk kunt u ook verlichtingsplan helemaal naar eigen wens aanpassen. Eventueel adviseren wij u wat betreft de verlichting.

Plameco biedt u een ruime keuze in verlichting, zoals dimbare LED verlichting, inbouwspotjes en een op afstand bedienbaar lichtplan. Door de combinatie van het plaatsen van het spanplafond, de plafondlijsten en verlichting, blijft alles in één hand.

Milieuvriendelijk bij Plameco

De plafonds van Plameco worden op een zeer milieuvriendelijke manier vervaardigd, met zo min mogelijk energie. De toegepaste materialen selecteren wij op zo’n manier, dat er een maximale duurzaamheid ontstaat. Deze duurzaamheid zorgt er ook voor dat het milieu minimaal belast wordt.
De eigenschap dat alle plafonds van Plameco afwasbaar zijn en nooit meer geschilderd hoeven te worden, levert natuurlijk ook een extra bijdrage aan ons milieu. Een Plameco Plafond verdient zichzelf daardoor terug. Ook bij de productie en montage zorgen wij ervoor dat er zo min mogelijk restmateriaal overblijft. Het materiaal dat overblijft, recyclen wij.

Plameco Plafonds zijn brandveilig

Alle typen plafonds van Plameco zijn brandveilig en branden niet zelfstandig. De plafonds behoren namelijk tot de type B1-brandklasse. Door deze kwalificatie mogen de plafonds van Plameco zelfs gemonteerd worden in zakelijke en openbare ruimten, zoals de ABN AMRO en Parfumerie Douglas.

Plameco Plafonds geluidsabsorberend

Doordat er tegenwoordig steeds meer harde materialen worden gebruikt in panden, krijgen we steeds vaker te maken met een vervelende nagalm. De plafonds van Plameco zijn bij uitstek geschikt voor de verbetering van de akoestiek in de door u gewenste ruimte.

Sommige klanten wensen juist alleen een akoestiek. Denk hierbij aan vergaderruimten, bioscoopzalen, kinderdagverblijven, maar ook woon- en slaapkamers. Bij deze klanten brengen wij een extra Plameco geluidsabsorberend materiaal aan achter het plafond, zodat er maximaal rendement ontstaat voor de geluidsabsorptie in de desbetreffende ruimte.

Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.