Plafondverwarming: direct warm en comfortabel

Moet u lang wachten tot de vloer in uw woonkamer echt warm is? Stapt u 's ochtends uw badkamer in, maar is het nog erg koud? Heeft u last van een bepaalde stofallergie, waardoor de warmte van de radiatoren u gezondheidsklachten oplevert? Kies dan voor onze infrarood plafondverwarming. Binnen enkele minuten geniet u van een aangename warme gloed in uw kamer.

Wilt u onze plafondverwarming zelf ervaren?

Maak een afspraak

Voordelen van onze infrarood plafondverwarming

  • Binnen 5 tot 10 minuten voelt u al de warmte
  • Geen luchtcirculatie, wardoor er geen stof verplaatst wordt
  • Warmte wordt per ruimte geregeld
  • 100% veilig en CE, EN, EU goedgekeurd
  • Ook geschikt voor vochtige ruimtes

Hoe werkt onze plafondverwarming?

We maken gebruik van infrarood verwarmingsfolie, aangesloten op het elektrisch netwerk. Dit folie wordt aangebracht op het rachelwerk - het geraamte. Hiertussen zijn ook de PIR isolatieplaten - voorzien van een aluminium cacheerlaag - bevestigd. Vervolgens testen we alles. Tot slot werken we het af met een spanplafond. Voordeel van een spanplafond is dat het snel de warmte doorlaat. Bovendien hebben onze plafonds nog meer gunstige eigenschappen.

De combinatie van onze plafondverwarming en spanplafonds zorgt ervoor dat uw kamer vrijwel direct warm en comfortabel aanvoelt. Dit komt, omdat de geproduceerde stralingswarmte alleen naar beneden kan. U kunt de ervaring vergelijken met de warmte afgifte van een stenen buitenmuur die in de zomermaanden is opgewarmd door de zon.

Kom langs bij Plameco Spanplafonds of maak een afspraak

Spreekt infrarood plafondverwarming u aan en wilt u daar meer over weten? Bent u helemaal overtuigd en wilt u graag een afspraak maken? Neem contact met ons op of kom langs tijdens onze openingstijden. Samen met u bespreken wij uw wensen en adviseren wij u.