Verlaagd plafond met LED

Wilt u een verlaagd plafond in uw woonkamer, keuken of badkamer? Dan is het belangrijk om ook na te denken over het lichtplan. Wilt u bijvoorbeeld een verlaagd plafond met LED inbouwspotjes? Wilt u dimbare verlichting? Wij denken graag met u mee.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met verlichting en wilt u een vrijblijvende, kosteloze prijsopgave?

Neem contact met ons op

 

Verlaagd plafond met LED inbouwspots

Licht bepaalt de sfeer in de ruimten. In uw verlaagd plafond verwerken wij uw huidige verlichting, maar natuurlijk kunt u ook het verlichtingsplan helemaal naar eigen wens aanpassen. Bijvoorbeeld een verlaagd plafond met LED inbouwspots met een op afstand bedienbaar lichtplan is mogelijk. Wij bieden u een ruime keuze. Door de combinatie van het plaatsen van het spanplafond, de plafondlijsten en verlichting, blijft alles in één hand.

Van belang is dat u een plan maakt over het aantal LED spots en waar u de spots wilt plaatsen. Achteraf is het lastig om wijzigingen aan te brengen. Wilt u graag advies of hulp bij het samenstellen van het lichtplan, dan helpen wij u graag.

Voordelen van ons verlaagd plafond

Onze plafonds zijn onderscheidend en bieden veel voordelen voor u:

  • In √©√©n dag geplaatst: het plafond is in √©√©n dag geplaatst. Aan het einde van de dag is uw kamer weer helemaal schoon en kan het in gebruik worden genomen. De meubels kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon blijven staan.
  • Brandveilig: alle typen plafonds van Plameco zijn brandveilig en branden niet zelfstandig. Ze behoren namelijk tot de type B1-brandklasse. Door deze kwalificatie mogen de plafonds van Plameco zelfs gemonteerd worden in zakelijke en openbare ruimten.
  • Vochtbestendig: doordat onze plafonds algen- en schimmelwerend zijn, zijn ze ook uitermate geschikt voor vochtige ruimten.
  • Geluidsabsorberend: onze plafonds zijn perfect voor de verbetering van de akoestiek in de door u gewenste ruimte.
  • Hoge kwaliteit: het plafond is gemaakt van een zeer hoogwaardige kunststof. Dit, in combinatie met het feit dat het plafond onderhoudsvrij is, zorgt voor een hoogwaardig product.

Maak een afspraak of kom langs tijdens onze plafondshow

Bent u ge√Įnteresseerd in een verlaagd plafond? Maak dan een afspraak met ons of kom langs tijdens onze openingstijden. Regelmatig verzorgen wij ook plafondshows, waar u natuurlijk ook van harte welkom bent. Samen met u bespreken wij uw wensen en adviseren wij u.