Prachtig verlaagd plafond van Plameco Spanplafonds

Wilt u een mooi, nieuw plafond in uw woonkamer, keuken of slaapkamer? Moet uw nieuwe plafond onderhoudsvriendelijk en duurzaam zijn? Kies dan voor een verlaagd plafond van Plameco Spanplafonds. Er zijn diverse toepassingen mogelijk; van modern en strak tot klassiek. Door de duurzaamheid van het gebruikte materiaal geniet u vele jaren van een mooi plafond.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en een vrijblijvende, kosteloze prijsopgave?

Neem contact met ons op

De voordelen van ons verlaagd plafond

Het plafond van Plameco biedt veel voordelen voor u:

  • Hoge kwaliteit: het plafond is gemaakt van een zeer hoogwaardige kunststof. Dit, in combinatie met het feit dat het plafond onderhoudsvrij is, zorgt voor een hoogwaardig product.
  • In √©√©n dag geplaatst: het plafond is in √©√©n dag geplaatst, waardoor uw kamer aan het einde van de dag weer helemaal schoon is en in gebruik genomen kan worden. Bovendien kunnen de meubels in de kamer gewoon blijven staan.
  • Antistatisch: trekt geen stof aan, waardoor dit plafond ideaal is voor mensen met een stofallergie.
  • Brandveilig: alle typen plafonds van Plameco zijn brandveilig en branden niet zelfstandig. Ze behoren namelijk tot de type B1-brandklasse. Door deze kwalificatie mogen de plafonds van Plameco zelfs gemonteerd worden in zakelijke en openbare ruimten.
  • Vochtbestendig: doordat onze plafonds algen- en schimmelwerend zijn, zijjn ze ook uitermate geschikt voor vochtige ruimten.
  • Geluidsabsorberend: onze plafonds zijn perfect voor de verbetering van de akoestiek in de door u gewenste ruimte.

Maak een afspraak of kom langs tijdens onze plafondshow

Bent u ge√Įnteresseerd in een verlaagd plafond? Maak dan een afspraak met ons of kom langs tijdens onze openingstijden. Regelmatig verzorgen wij ook plafondshows, waar u natuurlijk ook van harte welkom bent. Samen met u bespreken wij uw wensen en adviseren wij u. Ook denken wij met u mee over het lichtplan en enkele andere praktische zaken.