De eigenschappen van de Spanplafonds van Plameco Utrecht

Het spanplafond is enorm in opkomst. Het bestaat uit een groot hoogwaardige kunststof doek dat strak getrokken wordt in een groot frame. Door het groot aantal mogelijkheden met de unieke lichteffecten, het weinige onderhoud en het grote aantal verschillende creaties is het spanplafond één van de beste opties wanneer u een nieuw plafond wilt in uw woonkamer, badkamer of slaapkamer. Maar daarnaast zijn er nog meer voordelen van de spanplafonds van Plameco Utrecht.

Plafond in 1 dag

Wanneer u voor een spanplafond bij Plameco Utrecht gaat, kiest u ook voor een plafond in 1 dag. Normaal gesproken betekent een nieuw plafond dat de gehele kamer ontruimd moet worden en dat er dagenlang werklieden in uw huis bezig zijn. Bovendien ontstaat er veel puin. Maar Plameco Utrecht doet het geheel anders. ’s Ochtends start de montage en ’s avonds heeft u een prachtig nieuw plafond. De meeste meubels mogen gewoon blijven staan. Hoe dit kan? Het spanplafond wordt namelijk onder het bestaande plafond aangebracht. Ideaal voor u, want u heeft een plafond in 1 dag en geniet van een geheel nieuw design.

De voordelen van een spanplafond van Plameco Utrecht

  • Naadloos: een spanplafond is geheel naadloos. Scheuren zoals bij stucwerk gaat u niet zien.
  • Vochtige ruimten: alle typen spanplafonds van Plameco Utrecht zijn algen- en schimmelwerend.
  • Brandwerend: alle typen spanplafonds zijn brandwerend en branden niet zelfstandig.
  • Geluidsabsorberend: het spanplafond zorgt voor een veel betere akoestiek in de ruimte. Ook kunnen wij hierop inspelen, zoals bij een bioscoop. De effecten van de akoestiek kunnen wij beïnvloeden.
  • Variatie: met de doeken zijn er veel variaties mogelijk. Zelfs een eigen design is mogelijk. Neem daarbij de combinatie met de unieke lichteffecten en u staat versteld van uw nieuwe plafond.