Kies voor een verlaagd plafond bij Plameco Utrecht

Plameco Utrecht kiest u wanneer u gaat voor kwaliteit en snelle service. Het unieke concept komt tot uiting in een verlaagd plafond, waarbij er een doek gespannen wordt over de gehele oppervlakte van uw plafond. Van de badkamer tot de woonkamer. Zo heeft u in één dag een nieuw plafond.

De voordelen van een verlaagd plafond van Plameco Utrecht

Alles is mogelijk met de verlaagde plafonds bij Plameco. Van klassiek tot strak en modern. Spanplafonds met een eigen fotoprint of een lichtdoorlatend spanplafond behoort ook tot de mogelijkheden.

Maar er zijn nog meer voordelen:

  • Geen stukadoor nodig die meer dan een dag bezig is. Plameco plaatst uw plafond in één dag.
  • Wij garanderen dat er geen scheuren ontstaan in uw plafond. De stukadoor geeft u deze garantie niet.
  • De plafonds zijn bestand tegen vochtige ruimten. Er ontstaan geen vlekken.
  • De plafonds van Plameco zijn brandwerend en geluidsabsorberend.

Plameco Utrecht staat voor u klaar met haar verlaagd plafond

Zie Plameco Utrecht als uw nieuwe stukadoor. U heeft de keuze uit een ruim assortiment van spanplafonds, inclusief plafondlijsten en inbouwspots. Ontvang goed advies van onze adviseurs. Zij zijn op en top specialist op het gebied van spanplafonds.

Wilt u graag langskomen bij ons? Geen probleem. De koffie, thee of fris staat al voor u klaar. U kunt langskomen op de hieronder genoemde openingstijden. Kunt u niet? Maak dan direct een afspraak met ons. U mag ons bellen en mailen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.