Op zoek naar een plafond voor de badkamer?

De winter komt er aan. Mogelijk bent u iemand die dan regelmatig in bad gaat liggen om even lekker op te warmen, uit te rusten en bij te komen van de dag. Dan is het wel belangrijk om een goede sfeer te realiseren.

badkamer-4

Nieuw plafond in de badkamer

Een nieuw plafond voor de badkamer helpt om de sfeer te realiseren die u wenst. Wij van Plameco Utrecht leveren Plameco Plafonds; kwalitatief sterke plafonds, die uitstekend te gebruiken zijn in vochtige ruimten. Alle typen Plameco Plafonds zijn schimmel- en algenwerend.

Om de juiste sfeer te realiseren, kunnen wij een verlichtingsplan opstellen die aan uw wensen voldoet. Wij bieden een ruime keuze; dimbare LED verlichting, inbouwspotjes en een op afstand bedienbaar lichtplan.

Geluidsabsorberend plafond in de badkamer

Met de Plameco Plafonds kunnen wij ervoor zorgen dat u een bepaalde akoestiek ervaart in de badkamer. Wij brengen een extra Plameco geluidsabsorberend materiaal aan achter het plafond, zodat er maximaal rendement ontstaat voor de geluidsabsorptie in de badkamer. Door een meting te verrichten, laten wij u vooraf het gewenste resultaat zien.

Meer weten over een Plameco Plafond in de badkamer?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.